رییس پوهنتون کابل بر‌ بهبود وضعیت اکادمیک و اداری پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون تاکید‌کرد

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۴۰۰/۱/۸ - ۱۷:۳۷
ku

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل در دیدار با سرپرست، مسوولان و استادان پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی در حالی که پوهاند محمد شفیع شریفی معاون علمی و پوهندوی فیصل امین معاون امور محصلان پوهنتون کابل نیز حضور داشتند، بر بهبود وضعیت درسی و همچنان کارهای اداری این پوهنځی تاکید ورزید. در این دیدار که روز شنبه مورخ ۷ حمل سال جاری صورت گرفت، هیئت رهبری پوهنتون کابل خواهان اقدامات صریح، شفاف و روشن مسوولان پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی گردیدند.

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل گفت: بر اساس معیارهای موجود در پوهنتون کابل وضعیت درسی و روند کارهای اداری پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی معیاری و قابل قبول نیست و نظر به شکایت محصلان این پوهنځی، مشکلات و نارسایی های زیادی در این پوهنځی وجود دارد، این نارسایی ها و کمبودی ها باید به زودترین فرصت ممکن به صورت جدی حل و برطرف گردد. دکتور بابری علاوه کرد که سیستم گزارش دهی، تهیه و ترتیب پلان کاری مطابق برنامه تغییر پوهنتون کابل و همچنان جلسات دیپارتمنت های پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی به شکل درست و به اسرع وقت روی دست گرفته شود تا خلاهای کاری در این پوهنځی برطرف گردد. رییس پوهنتون به مسوولان پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی وعده داد که او در کنار آنها است و هروقت نیاز شود آنها را در حوزه های گوناگون کاری برای حل مشکلات شان حمایت می‌کند. متعاقباً مسوولان پوهنځی تکنالوژی معلوماتی از هدایات و رهنمایی های رییس پوهنتون کابل ابراز تشکری کرده و وعده سپردند که در روشنایی هدایات رییس و هیات رهبری پوهنتون، برای حل مشکلات پوهنځی مذکور با تمام توان کار می‌کنند .

پوهنیار احمد نجیم نورزاد، سرپرست پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی گفت که یک سلسله اقداماتی را برای بهتر شدن وضعیت درسی و اداری پوهنځی انجام داده اند، اما این اقدامات کافی نیست و آنها تلاش می کنند تا در جهت بهبود امور بیشتر از پیش کارکنند تا وضعیت در این پوهنځی با معیارها برابر و قابل قبول شود. در اخیر سرپرست پوهنځی تکنالوژی معلوماتی تاکید کرد که رهبری این پوهنځی تعهد کاری دارد و این را در پیشگاه قانون و نظام جمهوری اسلامی افغانستان و همچنان تربیه و آموزش نسل فردای کشور، مسوولیت خود می‌داند. پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پیش از این به نام انستیتوت تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی تحت مدیریت وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی فعالیت مینمود، اما سال گذشته با امضای تفاهم‌نامه ای میان وزارت تحصیلات عالی و وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و حکم مقام عالی ریاست جمهوری، این انستیتوت مربوط پوهنتون کابل گردیده و به پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی ارتقا کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۵:۹
Background image

عضویت پوهنتون کابل در دیتابیس بین‌المللی Research4Life

عضویت پوهنتون کابل در دیتابیس معتبر و بین‌المللی Research4Life رسماً تأیید و فعال گردیده است. این عضویت فرصت دسترسی اساتید و محصلان پوهنتون کابل را به یکی از بزرگ‌ترین و غنی‌ترین مجموعه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۹:۲۲
Background image

سه ژورنال علمی بین‌المللی پوهنتون کابل توسط مؤسسه نظارت و استناد علم و تکنالوژی جهان اسلام (ISC) ایندکس شدند

سه ژورنال علمی بین‌المللی پوهنتون کابل (ژورنال بین‌المللی علوم طبیعی، ژورنال بین‌المللی علوم اجتماعی و انسانی، و ژورنال بین‌المللی مطالعات اسلامی) به‌صورت رسمی از سوی مؤسسه نظارت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۰:۴۲
Background image

برگزاری ورکشاپ در مورد استفاده از هوش مصنوعی

ورکشاپی یک‌روزه تحت عنوان «تسهیلات هوش مصنوعی در تحقیقات علمی و چالش‌های آن در چارچوب اخلاقی» از سوی معاونیت تحقیقات علمی پوهنتون کابل برگزار گردید. این برنامه توسط ترینر مسلکی پوهنتون. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: