پوهنځی فارمسی با کمپنی فارما هیلت تفاهمنامه همکاری امضاء نمود

tariq_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۷ - ۹:۳۳
3456

پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل به روز دوشنبه مورخ 15 جوزای سال جاری، با کمپنی فارما هیلت که یک کمپنی تولید ادویه داخلی می باشد، تفاهمنامه همکاری امضا نمود.

اهداف عمده امضای این تفاهمنامه را نکات زیر تشکیل می دهد:

1- ارتقای ظرفیت کارمندان مسلکی فابریکه در بخش تولید و کنترول کیفیت

2- راه اندازی پروژه های تحقیقاتی مشترک

3- برگزاری کنفرانس‌ ها و سیمنارهای ملی و بین المللی بشکل مشترک

4- استخدام فارغان واجد شرایط پوهنځی و همچنان مساعد نمودن دوره کارآموزی برای محصلین

محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون کابل، هنگام امضای این تفاهمنامه در مورد پایین بودن کیفیت ادویه و اضرار آن به جامعه صحبت نموده و توجه به این مساله را وظیفه شرکت های داخلی و نهادهای ذیربط دولتی دانست. وی بر عملی شدن تمام جوانب این تفاهمنامه نیز تاکید ورزید.

محترم محمد نظیر، رئیس کمپنی فارما هیلت و محترم پوهنوال آقا محمد ژکفر، رئیس پوهنځی فارمسی ضمن با اهمیت خواندن این تفاهمنامه از عملی کردن تمام مواد آن به رهبری پوهنتون کابل اطمینان دادند.

پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل با داشتن استادان مجرب و لابراتوارهای مجهز دارای ظرفیت بلند علمی- تحقیقی بوده که با نهادهای مختلف ذیربط مسلکی تفاهمنامه همکاری امضاء نموده است. تاکنون اکثر این تفاهمنامه ها در ساحه عمل تطبیق گردیده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۹:۱۰
Background image

برنامه ارتقای ظرفیت محصلان آغاز شد

به هدف ارتقای ظرفیت محصلان پوهنتون کابل، برنامه‌های مختلف آموزشی رایگان آغاز گردیده است.

این برنامه‌ها شامل بخش‌های زبان‌ها، آموزش‌های کمپیوتری، سخنرانی، مهارت‌های شغلی، خطاطی و گرافیک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۸:۴۶
Background image

محترم رئيس الوزراء ا.ا.ا در جلسه‌ای به منظور تقویت نظام تحصیلی در پوهنتون کابل شرکت کرد

در جلسه‌ای که توسط وزارت تحصيلات عالی برای تقویت نظام آموزشی در پوهنتون کابل برگزار شد، محترم رئيس الوزراء الحاج ملا محمدحسن آخوند حفظه الله بر کیفیت نظام تحصيلی کشور، بهبود تدریس،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۵ - ۱۶:۷
Background image

به مناسبت فتحۀ پرافتخار ۲۴ اسد در پوهنتون کابل یک محفل علمی ـ فرهنگی برگزار گردید

در این محفل محصلان این پوهنتون به زبان علم و هنر پیروزی مبارزۀ جه اد بر ضد اشغالگران را گرامی‌داشتند.

وزیر تحصیلات عالی ام ارت اسل امی افغانستان مهمان ویژه این محفل با شکوه بود که. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.