سرپرست وزارت تحصیلات عالی از برنامه‌ های فوق لیسانس پوهنتون بازدید کرد

tariq_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۹:۲۸
232556

شیخ‌ مولوی نداء محمد ندیم، سرپرست وزارت تحصیلات عالی، از فعالیت‌ های برنامه‌ های ماستری و دوکتورا در پوهنتون کابل بازدید نمود.

در این دیدار سرپرست وزیر در یک جلسه ګزارش مفصل دستاورد های اخیر پیشرفت‌ ها و برنامه‌های آینده مرتبط به برنامه‌ های فوق لیسانس را ارزیابی نمود. داکتر محمدعلی رضایی آمر برنامه‌ های فوق لیسانس در یک پریزنتیشن مستند معلومات کامل در مورد پیشرفت‌ های علمی، اداری و تخنیکی و همچنان برنامه‌های آینده ارائه کرد.

رئیس پوهنتون کابل دوکتور اسامه عزیز از همکاری‌ های وزارت سپاس‌ ګزاری کرد و اطمینان داد که برای ارتقای کیفیت، تنظیم و ګسترش بیشتر برنامه‌ ها تلاش‌ های جدی جریان دارد و با همکاری استادان ګام‌های بیشتر نیز برداشته خواهد شد.

 سرپرست وزارت از رهبری و استادان پوهنتون تشکر کرد بر اهمیت برنامه‌ های فوق لیسانس تأکید ورزید و حمایت همه‌ جانبه وزارت را وعده داد. همچنان وی از برخی صنوف درسی برنامه‌ های ماستری نیز بازدید کرد با استادان و محصلان صحبت نمود و نظریات آنان را شنید.

قابل یادآوری است که پوهنتون کابل در حال حاضر دارای ۳۴ برنامه ماستری و ۹ برنامه دوکتورا می‌باشد که اکثر آن‌ ها مربوط به علوم طبیعی بوده و در سال‌های اخیر ایجاد شده‌ است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۶ - ۹:۱۴
Background image

محفل خوش‌آمدید محصلان جدیدالشمول برگزار شد

محفل خوش‌آمدید برای محصلانی که در سال ۱۴۰۴ هجری شمسی تازه به پوهنتون کابل جذب شده‌اند، برگزار گردید. در این برنامه وزیر محترم تحصیلات عالی، رئیس پوهنتون کابل، معاونان، استادان و جمعی از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۹:۱۶
Background image

جشن فراغت ستاژران حقوقی برگزار گردید

مرکز ملی آموزش حقوقی پوهنتون کابل از دوری چهاردهم ستاژ حقوقی ۷۶ محصل را به سطحه تخصص فارغ التحصیل نمود. که رهبری وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون کابل، وزارت عدلیه، نمایندهای ستره محکمه،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۱:۱۸
Background image

سيمينار ديني-علمی برای کارمندان اداری برگزار گردیده‎

سيمينار يک‌روزه ديني-علمی برای تمام کارمندان اداری پوهنتون کابل برگزار گرديد. در اين سيمينار، سخنرانان مختلف پيرامون موضوع مسؤوليت‌های ديني و اداری مربوط به وظيفه، سخنرانی‌های مفصل. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: