سمینار روش تحقیق و تحلیل ارقام در پوهنتون کابل پایان یافت

website admin
Thu, Jun 30 2022 5:01 PM
participation

سمینار روش تحقیق و تحلیل ارقام که از سوی آمریت تحقیقات علمی پوهنتون کابل برای 50 تن از استادان جوان این پوهنتون دایر گردید به روز پنج‌شنبه مورخ‌9 جوزای سال جاری با حضور محترم دکتور اسامه عزیز، رییس پوهنتون و محترم پوهاند محمد شفیع شریفی معاون علمی پوهنتون پایان یافت.

رییس پوهنتون کابل ضمن خوشحالی از حضور دراین محفل، آن‌را فایده مند و ثمر بخش بیان کرد و خواهان دوام این‌گونه برنامه‌ها گردید و گفت که پیش‌رفت هر جامعه وابسته به علم و دانش است و پیش‌رفت علم و دانش وابسته به تحقیقات و پژوهش‌های علمی.

دکتور عزیز با بیان جایگاه مهم تحقیق و پژوهش در قرآن و شریعت اسلامی و هم‌چنان با ابراز تشکری از آمریت تحقیقات علمی پوهنتون کابل، خاطر نشان کرد که این گونه مجالس یک معنویت با ارزش است و ما امیدواریم که استادان محترم با عزم و اراده و اخلاص و اعتماد محصلین را در کارهای تحقیقی و علمی بیشتر رهنمایی نمایند.

محترم پوهنمل دکتور ولی محمد سالاری آمر تحقیقات علمی پوهنتون کابل از تشریف آوری رییس پوهنتون در این سمینار و هم‌چنان تلاش وی برای پیش‌رفت و معیاری سازی پوهنتون کابل ابراز قدردانی نموده و خواهان توفیق کار و خدمت ازسوی استادان برای محصلین گردید.

پوهنیار عبدالرحمن عابد، یکی از استادان اشتراک کننده دراین سمینار از آمریت تحقیقات و رهبری پوهنتون کابل که این سمینار را برگزار کرده‌اند سپاس‌گذاری نموده و آن‌را مفید و موثر خواند و بر تداوم چنین برنامه‌ها تاکید نمود.

در ختم محفل اختتامیه این سمینار برای اشتراک کننده‌گان از طرف آمریت تحقیقات علمی پوهنتون کابل تصدیق نامه نیز توزیع گردید.

Sun, Aug 14 2022 11:51 AM

دیدار معاون علمی پوهنتون کابل از جریان امتحانات برنامه‌ های ماستری

محترم پوهاند محمد شفیع شریفی معاون امور عملی پوهنتون کابل و محترم دکتور یارزمان منگل آمر برنامه ‌های فوق لیسانس این پوهنتون از جریان امتحانات برنامه ‎های ماستری دیدن نمودند. امتحانات. . .

Tue, Aug 09 2022 3:57 PM

کنفرانس روش‌های شناسایی، کنترول و تداوی بیماری Lumpy skin disease در پوهنتون کابل برگزار گردید

اخیرا گزارشات در مورد شیوع بیماری lumpy skin disease در جمعیت‌های گاو در ولایات مختلف کشور منتشر شده است. به همین دلیل کنفرانس زیر نام روش‌های شناسایی، کنترول و تداوی این بیماری ازسوی. . .

Mon, Aug 08 2022 10:19 AM

جلسه مشترک در مورد بیماری Lumpy skin disease در پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل داير گرديد

به نسبت شیوع بیماری lumpy skin disease در جمعیت‌ های گاو در ولایات مختلف افغانستان و انتشار گزارشات نادرست پیرامون انتقال آن به انسان، دیپارتمنت پاراکلینیک پوهنتون کابل یک جلسه مشترک را. . .

سخنرانی محترم پوهنمل دوکتور محمود آریوبی، رئیس پوهنځی هنرهای زیبا در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل