سرپرست ریاست پوهنتون کابل با معاون دفتر کمشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده‌گان در کابل دیدار نمود

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۴۰۰/۷/۱۹ - ۱۳:۴۰
kkk

محترم محمد اشرف غیرت، سرپرست ریاست پوهنتون کابل درحالی‌که معاونان امور علمی و اداری پوهنتون نیز حضور داشتند روز دوشنبه مورخ 19 میزان سال جاری با "مرین دین کای‌دوم‌چای"، معاون دفتر (U N H C R) یا کمشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده‌گان در کابل دیدار نمود.

در این دیدار معاون دفتر کمشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده‌گان در کابل، به آغاز دروس در پوهنتون کابل اعلام هرنوع وعده هم‌کاری نمود و گفت که این اداره طبق تفاهم‌نامه‌ی که قبلا با پوهنتون کابل امضا کرده‌است به آن عده محصلین که به کشور عودت نموده‌اند و به لحاظ اقتصادی توان پیش‌برد تحصیل شان‌را ندارند مثل سابق کمک و هم‌کاری می‌نماید.

در این دیدار محترم محمد اشرف غیرت، سرپرست ریاست پوهنتون کابل از کمک‌های قبلی دفتر کمشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده‌گان به پوهنتون کابل اظهار قدردانی نمود و بر تداوم این کمک‌ها تاکید کرد و هم‌چنان گفت که رهبری پوهنتون کابل خواهان کمک‌های بیش‌تر سازمان‌های بین المللی از جمله کمشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده‌گان است.

پوهنتون کابل و کمشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده‌گان در سال 2019 میلادی تفاهم‌نامه‌ی را امضاء کرده‌اند که بر اساس آن دفتر سازمان ملل متحد در امور پناهنده‌گان ملزم به ارایه بورسیه‌های تحصیلی برای پناهنده‌گان، پناهجویان و پناهنده‌گان اسبق افغان که به افغانستان عودت نموده‌اند می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۱۹
Background image

صدها تن از محصلان از کورس‌های ارتقای ظرفیت فارغ شدند

تعداد زیادی از محصلین پوهنتون کابل با استفاده از رخصتی‌های زمستانی، از کورس‌های کوتاه‌مدت ارتقای ظرفیت فارغ گردیدند.

این کورس‌ها در بخش‌های کمپیوتر، فن بیان، خطاطی، هوش مصنوعی، گرافیک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۴۲
Background image

وزیر امور خارجه به محصلین سخنرانی کرد

در سمینار اصلاحی محصلین درپوهنتون کابل، محترم امیرخان متقی، وزیر امور خارجه ا.ا.ا، پیرامون سیاست خارجی، سیاست داخلی و دستاوردهای ا.ا.ا خطاب به محصلین سخنرانی نمود.

ایشان شریعت اسلامی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۲۶
Background image

وزیر تحصیلات عالی به محصلان در مورد مقاصد شریعت سخنرانی کرد

در جریان سمینار اصلاحی، محترم وزیر تحصیلات عالی ا.ا.ا،شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم، برای حدود یک هزار تن از محصلان پوهنتون کابل و پوهنتون‌های امارتی و خصوصی زون مرکزی سخنرانی نمود.

. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: