تالار شماره ۱ پوهنځی فزیک به نام تالار پوهاند محمدظاهر ستانیزی نام‌گذاری گردیده و از استادان متقاعد این پوهنځی نیز تقدیر گردید

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ - ۱۶:۵۵
ku

تالار شماره ۱ پوهنځی فزیک پوهنتون کابل طی یک محفل به روز دوشنبه مؤرخ ۱۱ حوت سال جاری باحضور رییس و معاونین پوهنتون، رؤسای بعضی از پوهنځی‌ها، تعدادی از استادان و محصلان پوهنتون کابل به نام “تالار پوهاند محمدظاهر ستانیزی” نامگذاری گردیده همچنان با اهدای لوح سپاس و یک یک دست چپن وطنی از سوی ریاست پوهنځی فزیک، از کارکردها و زحمات دو تن از استادان متقاعد این پوهنځی تقدیر گردید.

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل و پوهاند زلمی احمدزی با صحبت در این محفل، از زحمات و کارکردهای مرحوم پوهاند محمدظاهر ستانیزی و سایر استادان سابقه‌دار و متقاعد این پوهنځی به نیکی یاد کرده و به پاس زحمات شان از آنان قدردانی نمودند.  مرحوم پوهاند محمدظاهر ستانیزی پس از حدود ۴۴ سال استادی در پوهنځی قبلی ساینس پوهنتون کابل که اکنون به چهار پوهنځی جداگانه تقسیم‌بندی گردیده است، در سال ۱۳۹۷ بر اثر مریضی که عاید حالش گردیده بود دار فانی را وداع گفته به ابدیت شتافت. وی در مدت دوره‌ی استادی خویش برای هزاران دانشجوی بخش فزیک تدریس نموده، حدود ۹ اثر علمی ممد برای علاقمندان رشته فزیک دارد و همچنان همزمان با تدریس مدت زیادی را در بخش‌های اداری همچون آمر دیپارتمنت فزیک در پوهنځی ساینس، رییس پوهنځی ساینس پوهنتون کابل، معاون امور علمی پوهنتون کابل و رییس کمیته امتحانات وزارت تحصیلات عالی نیز کار کرده است.

استادان و مسئولان پوهنځی فزیک طی پیشنهادی به شورای رهبری پوهنتون کابل، خواهان نامگذاری تالار شماره۱ این پوهنځی به نام ایشان گردیده بودند که این پیشنهاد پس از تصویب شورای رهبری پوهنتون، اکنون به نام تالار پوهاند محمدظاهر ستانیزی نامگذاری گردیده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۹:۲۲
Background image

سه ژورنال علمی بین‌المللی پوهنتون کابل توسط مؤسسه نظارت و استناد علم و تکنالوژی جهان اسلام (ISC) ایندکس شدند

سه ژورنال علمی بین‌المللی پوهنتون کابل (ژورنال بین‌المللی علوم طبیعی، ژورنال بین‌المللی علوم اجتماعی و انسانی، و ژورنال بین‌المللی مطالعات اسلامی) به‌صورت رسمی از سوی مؤسسه نظارت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۰:۴۲
Background image

برگزاری ورکشاپ در مورد استفاده از هوش مصنوعی

ورکشاپی یک‌روزه تحت عنوان «تسهیلات هوش مصنوعی در تحقیقات علمی و چالش‌های آن در چارچوب اخلاقی» از سوی معاونیت تحقیقات علمی پوهنتون کابل برگزار گردید. این برنامه توسط ترینر مسلکی پوهنتون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۹:۲۰
Background image

برگزاری رقابت "کنفرانس تحقیقاتی سه‌دقیقه‌ای"

از سوی پوهنځی زراعت پوهنتون کابل، رقابت علمی تحت عنوان "کنفرانس تحقیقاتی سه‌دقیقه‌ای" میان محصلین این پوهنځی برگزار گردید.

در مرحله نهایی این رقابت، بیست تن از محصلین طی مدت یک ساعت. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: