برنامه ماستری دیپارتمنت طب کلینیکی حیوانی

طب كلینیكی حیوانی شاخه­ی از علوم طبی است كه با تشخیص، درمان و وقایه­ی بیماری­های گوناگون حیوانات مختلف سر و كار دارد. طب كلینیكی حیوانی به اندازه كه تاریخ ثبت گردیده است، قدامت دارد. بعضی بخش­های طب كلینیكی حیوانی بدون شك به اندازه خود تمدن سابقه دارد.

این بخش علوم طبی از طریق نگهداری درست و مناسب صحت حیوانات، صحتمندی انسان را تضمین می­کند. انواع گوناگون بیماری­ها حیوانات را مبتلا می­سازند كه بیشتر شان زونوز (بیماری­های مشترك بین انسان و حیوان) اند. اگر هم چون بیماری­ها به وقت و زمان معین آن تشخیص، درمان، جلوگیری و مدیریت نشوند، تلفات بیش از حد را متوجه صحت حیوانات و به همین ترتیب انسان­ها و در كل اقتصاد كشور می­سازد.

اهداف :

  • تربیه کادرهای متخصص و مسلکی كه قادر به برنامه ریزی جهت جلوگیری و درمان بیماری­های مختلفه­ی حیوانی به وقت و زمان آن باشند.
  • علم آفرینی از طریق راه اندازی تحقیقات علمی مبتنی بر مشکلات در جامعه
  • بلند بردن ظرفیت كادرهای جوان (استادان) نهادهای تحصیلات عالی کشور و متخصصان سکتورهای مرتبط به مسلک

 

برنامه­ی ماستری طب کلینیکی حیوانی برای بار نخست در چوکات دیپارتمنت کلینیک پوهنحًی علوم وترنری بعد از منظوری شورای عالی وزارت تحصیلات عالی در سال 1398 هجری شمسی ایجاد گردید.

ماموریت :

رسالت رشته­ی ماستری بخش طب كلینیكی حیوانی شامل تربیه­ی دانش آموخته­گانی می­شود كه پس از فراگیری همه جانبه و اندوخته­های مسلكی خویش بتوانند نقش ارزنده­ی را در بهبود صحت حیوانی و انسانی بازی نمایند.

 

گالری رسانه

روز جهانی آب در پوهنتون کابل طی یک سلسله مراسم بزرگ تجلیل شد. ادامه مطلب در گزارش ویدیویی آماده شده:

در دیدار سفارت چین در کابل از محصلین برتر پوهنتون کابل با اهدای لوح تقدیر و هدایای نقدی تجلیل شد.ادامه مطلب در گزارش ویدیویی آماده شده:

پوهنتون کابل در سال ۱۴۰۲ هـ ش، به ارزش حدود ۹۰ میلیون افغانی ده ها پروژه انکشافی و توسعه را تطبیق نموده است. گزارش ویدیویی:

کار قير ریزی با سرکهای نو در داخل پوهنتون کابل آغاز گردید

کار ساخت پارک محصلین به وسعت 12 جریب زمین در محوطه پوهنتون کابل افتتاح گردید

آلبوم عکس های بهاری محوطه زیبای پوهنتون کابل سال ۱۴۰۲ هـ ش

البوم تصاویر صحن زیبا پوهنتون کابل بعد از باران ملایم و زیبا