مرا کز آموزشی كتابخانه مركزي

مرکز آموزشی لنکن:

اين بخش كه ازجانب سفارت امريكا تمويل ميگردد داراي كتب و منابع علمي كه اكثراً به زبان انگليسي تحريرگرديده است، ميباشد.

علاوه براين بعضي برنامه هاي آموزشي در رابطه به كمپيوتر ولسان انگليسي جهت بلند بردن سطح دانش محصلان و دانش پژوهان برگزار ميگردد.

اتاق ايرانشناسی:

منابعي كه دراين بخش وجود دارد ازجانب سفارت جمهوري اسلامي ايران تمويل شده است كه در رابطه به ادبيات معاصر، ايران شناسي، كتب مرجع  وكتبي هم درمورد زنان ميباشد. امكان استفاده از شبكه انترنت هم در اين بخش مهيا ميباشد.

شعبه آلماني:

دراين بخش تمام منابعي كه موجود ميباشد اكثراً‌ به زبان آلماني بوده و يك  عده محدود آن به زبان انگليسي ميباشد. اين بخش را گويته انستيتوت آلمان قبلاً‌ تمويل مينمود ولي فعلاً همكاري ندارد.

كتب اين بخش در داخل شعبه استفاده شده وبه خارج ازكتابخانه قابل انتقال نمي باشد. مراجعين اين بخش اكثراً محصلين و استادان ديپارتمنت آلماني پوهنحي زبان وادبيات پوهنتون كابل ميباشد.

بخشی از سخنان وزیر محترم تحصیلات عالی شیخ ندا محمد ندیم صاحب به استادان پوهنتون کابل:

محفل نظر خواهی در مورد نصاب برنامه ماستری جدید التاسیس در پوهنځی علوم اجتماعی برگزار گردید

نمایشگاه پوسترهای تحقیقاتی پوهنځی زراعت پوهنتون کابل برگزار گردید

از فراغت محصلین سال ۱۴۰۱ هـ ش پوهنتون کابل تجلیل صورت ګرفت

البوم تصاویر مراسم تجلیل فراغت ۱۴۰۱ هـ ش پوهنتون کابل

البوم تصاویر صحن زیبا پوهنتون کابل بعد از باران ملایم و زیبا

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل