معرفی اتاق ایران‌شناسی در پوهنتون کابل

اتاق ایران‌شناسی در پوهنتون کابل به‌منظور تحکیم روابط علمی و اکادمیک بین دو کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی افغانستان و جمهوری اسلامی ایران و آشنایی اساتید محترم و دانشجویان گرامی با کشور ایران و همکاری‌های علمی و دانشگاهی با پوهنتون کابل در سال 1384 طی امضاء تفاهم‌نامه میان ریاست محترم پوهنتون کابل و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل رسماً به فعالیت آغاز نمود.

اتاق ایران‌شناسی با داشتن 5500 جلد کتاب‌های علمی، دانشگاهی و مطالعاتی در رشته‌های ادبیات، داستان و رومان، مدیریت، اقتصاد، تاریخ و باستان‌شناسی، جغرافیا، هنرهای زیبا، حقوق و علوم سیاسی، علوم اجتماعی، روانشناسی و علوم تربیتی، انجنیری، تربیت‌بدنی، زراعت، علوم اسلامی، فقه و فلسفه.

اتاق ایران‌شناسی به مساحت 112 مترمربع در کتابخانه مرکزی پوهنتون کابل موقعیت دارد.

خدمات و فعالیت‌های اتاق ایران‌شناسی:

1.  دادن کتاب به‌صورت امانت به دانشجویان و اساتید پوهنتون.
  2. استفاده دانشجویان از کمپیوتر و اینترنت جهت کارهای تحقیقی و سمینار....
  3. استفاده دانشجویان از فضای آرام و مناسب اتاق ایران‌شناسی جهت مطالعه.
  4. کاپی و پرنت رایگان برای دانشجویان.
  5.
    برگزاری کارگاه‌های آموزشی جهت ارتقاء ظرفیت دانشجویان با موضوعات فن بیان و سخنوری، مجری‌گری صحنه، دفاع از پایان‌نامه و ارائه سمینار، اصول مدیریت و مهارت‌های ارتباط، اصول رهبری، روش تحقیق، اصول و فنون مذاکره، مهارت‌های مصاحبه شغلی، زبان بدن (ارتباط غیرکلامی)، روش‌های درست مطالعه و تقویت حافظه، رفع خجولی و غلبه بر کم‌حرفی که به‌صورت منظم در هرماه دو کارگاه نظر به درخواست دانشجویان پوهنتون کابل برگزار می‌گردد.
  6. برگزار برنامه‌های فرهنگی و گرامی داشت از مفاخر دو کشور، گرامی داشت از اساتید پوهتنون کابل
  7. برگزاری مسابقات مقاله‌نویسی و داستان‌نویسی
  8. برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی