امضای تفاهم‌نامه هم‎کاری میان پوهنتون کابل و موسسه پارتیسیپ

Anonymous (not verified)
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱/۱۱ - ۱۲:۵۲
Meeting

تفاهم‌نامه‌ای به هدف تامین هم‌کاری میان پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل و موسسه پارتیسیپ در زمینه تطبیق ارزیابی کیفیت ادویه در لابراتوار کوچک پوهنځی فارمسی و هم‌چنان ارایه فعالیت‌های ارتقای ظرفیت و سایر تلاش‌های تخنیکی برای منافع مشترک از طرف محترم دکتور اسامه عزیز رییس پوهنتون کابل و داکتر سید رحیم عرب رییس دفتر موسسه پارتیسیپ در افغانستان به امضا رسید.

رییس پوهنتون کابل در محفل امضای این تفاهم ضمن تاکید بر ارزش صحت در دین مبین اسلام خواهان عملی شدن این تفاهم‌نامه گردید و ابراز امیدواری نمود که امضای این تفاهم‌نامه گام باشد برای بیش‌تر شدن هم‌کاری‌ها در آینده.

دراین محفل هم‌چنان داکتر سید رحیم عرب رییس دفتر پارتیسیپ از امضای این تفاهم‌نامه ابراز خرسندی نموده و گفت که جانب پارتیسیپ در عملی کردن تفاهم‌نامه تعهد کامل دارد و دراین راستا هرچه در توان داشته باشد دریغ نخواهد کرد.

پوهنوال داکتر آقا محمد ژکفر رییس پوهنځی فارمسی نیز امضای این تفاهم‌نامه را یک قدم مثبت و مهم خواند و علاوه نمود که پوهنځی فارمسی افتخار دارد که پس از پیروزی امارت اسلامی افغانستان چندین تفاهم‌نامه را با نهادهای اکادمیک، موسسات و ادارات ذیربط به امضا رسانده است.

دسترسی به ادویه اساسی و باکیفیت از جمله معضلات مبرم صحت عامه کشور محسوب می‌گردد اما تاکنون ادویه تولید داخل کشور سهم اندکی در رفع این معضل داشته و بقیه‌ی آن از کشورهای بیرونی وارد می‌گردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۹:۲۲
Background image

سه ژورنال علمی بین‌المللی پوهنتون کابل توسط مؤسسه نظارت و استناد علم و تکنالوژی جهان اسلام (ISC) ایندکس شدند

سه ژورنال علمی بین‌المللی پوهنتون کابل (ژورنال بین‌المللی علوم طبیعی، ژورنال بین‌المللی علوم اجتماعی و انسانی، و ژورنال بین‌المللی مطالعات اسلامی) به‌صورت رسمی از سوی مؤسسه نظارت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۰:۴۲
Background image

برگزاری ورکشاپ در مورد استفاده از هوش مصنوعی

ورکشاپی یک‌روزه تحت عنوان «تسهیلات هوش مصنوعی در تحقیقات علمی و چالش‌های آن در چارچوب اخلاقی» از سوی معاونیت تحقیقات علمی پوهنتون کابل برگزار گردید. این برنامه توسط ترینر مسلکی پوهنتون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۹:۲۰
Background image

برگزاری رقابت "کنفرانس تحقیقاتی سه‌دقیقه‌ای"

از سوی پوهنځی زراعت پوهنتون کابل، رقابت علمی تحت عنوان "کنفرانس تحقیقاتی سه‌دقیقه‌ای" میان محصلین این پوهنځی برگزار گردید.

در مرحله نهایی این رقابت، بیست تن از محصلین طی مدت یک ساعت. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: