امتحان داوطلبان اکمال تخصص وزارت صحت عامه در پوهنتون کابل اخذ گردید

website admin
شنبه ۱۴۰۰/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰
img_8607

امتحان ورود داوطلبان اکمال تخصص وزارت صحت عامه روز پنج‎شنبه مؤرخ 23 جدی سال جاری با حضور داشت دکتور اسامه عزیز رییس پوهنتون کابل، داکتر عبدالباری عمر معین وزارت صحت عامه، پوهاند عبدالقدیر خموش رییس اداره ملی امتحانات و اشتراک کنندگان در پوهنتون کابل اخذ گردید.

رییس پوهنتون کابل و معین وزارت صحت عامه ضمن آرزوی کامیابی و موفقیت برای داوطلبان بر شفافیت و تامین عدالت در این امتحان تاکید کردند. آنها داوطلبان این امتحان را امید و آرزوی مردم افغانستان خواندند و اذعان کردند که سیستم امتحان بگونه‌ی عیار شده است که هیچ‌گونه جعل و تقلب در آن نفوذ نمی‌تواند و تنها معیار کامیابی استعداد، توانایی و شایستگی متقاضیان است. دکتور اسامه عزیز، رییس پوهنتون کابل هم‌چنان رسیدن به مرحله اکمال تخصص را به داکتران حاضر در امتحان تبریک گفت و افزود که داکتران نقش مهم و اساسی در سلامت جامعه‌ دارند و هم‌چنان مسوولیت بزرگ اخلاقی و اجتماعی در قسمت درمان و تداوی مریضان نیز دارند و ما از رهبری امارت اسلامی افغانستان توقع مندیم که در راستای برگزاری چنین امتحان‌های مهم و ملی شفافیت و شایسته سالاری را ملاک کار خویش قرار دهند.

قابل یادآوری است که در امتحان اکمال تخصص وزارت صحت عامه 6614 تن اشتراک کرده‌اند که از این میان 1739 تن آنان‌ را طبقه اناث تشکیل می‌دهد و قرار است 500 تن در این امتحان جذب گردد.

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۳/۳ - ۱۷:۲۹

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل تدویر یافت

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل به روز سه‌شنبه مؤرخ 3جوزای سال جاری باحضور رئیس پوهنتون و معاونین آن، رؤسای پوهنځی‌ها و سایر اعضای این شورا در پوهنتون کابل تدویر یافت.

محترم دکتور. . .

دوشنبه ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۷:۱۵

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل از پوهنتون کابل دیدن نمود

بهادر امین‌یان سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل با حضور در پوهنتون کابل با محترم دکتور اسامه عزیز رییس پوهنتون دیدار نموده و روی مسایل مختلف از جمله تقویت روابط علمی و اکادمیک میان. . .

یکشنبه ۱۴۰۱/۳/۱ - ۹:۲۴

رییس پوهنتون کابل از آمریت‌های نشرات، مجله‌های علمی و برنامه‌های فوق لیسانس پوهنتون دیدن نمود

محترم دکتور اسامه عزیز رییس پوهنتون کابل در حالی‌که او را محترم پوهاند محمد شفیع شریفی معاون امور علمی و محترم مولوی معلم احمد حقانی معاون امور مالی و اداری پوهنتون همراهی می‌کرد از. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل