پیام رئیس پوهنځی

رسانه‏ ها در شرایط کنونی در کنار سه قوه‏ی اساسی مقننه، قضاییه و اجراییه به عنوان قوه‏ی چهارم نقش تعین کننده و کلیدی را در فرایند اطلاع دهی در جامعه و سمت وسو دهی افکار عامه را دارا می‏باشد. جهت تولید و انتشار پیام های ثمربخش رسانه‏یی، پیش از همه به افراد حرفه‏یی این مسلک نیاز بوده است. مقدمات شکل گیری و راه اندازی این رشته در سال ۱۳۴۳ در چهارچوب پوهنځی زبان و ادبیات برای بار نخست مطرح گردید

بعدا نظر به اهمیت و لزوم دید نظام  آن زمان در ۱۳۶۶ به عنوان یک پوهنځی مستقل به فعالیت آش ادامه داد. امروز با توجه به تحولات ارتباطی و اطلاعاتی گسترده در سطح ملی و بین‌المللی و نیاز و ضرورت بهره‌مندی از متخصصان و صاحب نظران پوهنځی ارتباطات و ژورنالیزم با داشتن سه دیپارتمنت ، استدیوهای مجهز تعلیمی در بخش‏های رادیو- تلویزیون و مطبعه و کادرهای متخصص دارای درجه‏ی تحصیلی عالی و ورزیده به تدریس دانشجویان در دیپارتمنت های ژورنالیزم ، روابط عمومی ومطالعه ی ارتباطات می پردازند .

در دنیای کنونی با وجود تکنولوژی های ارتباطی پیشرفته و متعدد در روند دستیابی سریع به اطلاعات و منابع مختلف، کسب اطلاعات موثق و قابل اطمینان در مورد وضعیت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، امنیتی و…. بشر بسیار دشوار و در عین حال بسیار ضروری و حیاتی است که با آموزش حرفه‏یی خبرنگاری امکان پذیر می‏باشد.

بنا پوهنځی ارتباطات و ژورنالیزم در زمینه‏ی آموزش‏های حرفه‏یی و عملی در عرصه ژورنالیزم ، روابط عمومی ومطالعه ی ارتباطات با فراهم کردن امکانات و تسهیلات تلاش می ورزد تا دانش آموخته گان را با احساس مسئولیت اجتماعی، صداقت و واقع‏نمایی، رعایت عدالت و انصاف و در کل سودمندی و فایده‏ رسانی به جامعه تقدیم کنند که از حقوق، اهمیت، وظایف و نقش روزنامه نگاران ، ارتباط گران ومتخصصین روابط عمومی در جامعه آگاهی کافی داشته باشند و در ترقی و تعالی جامعه استوارانه گام بردارند.

استادان پوهنځی ارتباطات و ژورنالیزم تلاش می‏ورزند تا خلاهای موجود مدیریتی که در روندکار رسانه‏یی در کشور موجود است با تدریس به روز و دانش نوین خبرنگاری با در نظر داشت نیازهای بازار، تقلیل یابد؛ تا رسانه ها با خبرنگاران حرفه‏یی به سوی معیاری شدن بروند. در جهان کنونی که جوامع در حال تحول و نوزایی هستند قدرت درک، تجزیه و تحلیل و پیش بینی حوادث از مسایل اساسی حرفه‏ی خبرنگاریست که در سرخط مسایل آموزشی ژورنالیزم بشمار می رود.

بااحترام

رییس پوهنځی ارتباطات و ژورنالیزم

 

 

گالری رسانه

محوطه پوهنتون کابل در فصل بهار

کار ساخت پارک محصلین به وسعت 12 جریب زمین در محوطه پوهنتون کابل افتتاح گردید

آلبوم عکس های بهاری محوطه زیبای پوهنتون کابل سال ۱۴۰۲ هـ ش

آلبوم تصاویر کنفرانس ملی تقویت تحصیلات عالی در پوهنتون کابل

بخشی از سخنان وزیر محترم تحصیلات عالی شیخ ندا محمد ندیم صاحب به استادان پوهنتون کابل:

محفل نظر خواهی در مورد نصاب برنامه ماستری جدید التاسیس در پوهنځی علوم اجتماعی برگزار گردید

نمایشگاه پوسترهای تحقیقاتی پوهنځی زراعت پوهنتون کابل برگزار گردید

از فراغت محصلین سال ۱۴۰۱ هـ ش پوهنتون کابل تجلیل صورت ګرفت

البوم تصاویر مراسم تجلیل فراغت ۱۴۰۱ هـ ش پوهنتون کابل

البوم تصاویر صحن زیبا پوهنتون کابل بعد از باران ملایم و زیبا

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل