از یکصد و یکمین سالروز استقلال افغانستان در پوهنتون کابل بزرگداشت شد

asd

Event dates

Event dates -

از یکصدویکمین سالروز استقلال افغانستان به روز دوشنبه مؤرخ ۲۷ اسد سال جاری در پوهنتون کابل بزرگداشت گردید.

محفل بزرگ‌داشت از یکصدویکمین سالروز استقلال افغانستان با حضور رئیس و معاونان پوهنتون کابل، رؤسای پوهنځی‌ها، تعدادی از استادان و محصلان پوهنتون در ادیتوریم مرکزی پوهنتون کابل تدویر یافت.  سخنرانی، شعر خوانی، بحث پنل و موسیقی شامل آجندای این محفل بودند که در هر بخش روی موضوع استقلال افغانستان و اهمیت تاریخی آن صحبت‌های مفصل و روشنفکرانه صورت گرفته، اشعار زیبا و موسیقی دل انگیزی نیز به همین مناسبت دکلمه و اجراء گردید. نمایشگاه کتاب به همکاری انتشارات عازم و نمایشگاه عکس‌های تاریخی با ابتکار پوهنځی ژورنالیزم پوهنتون کابل از سایر برنامه‌های شامل در آجندای این محفل بودند.

این محفل که با تلاش مسئولان پوهنځی ژورنالیزم و ارتباطات عامه و کانون شعر دانشجو  به ساعت ۱:۳۰ بعد از ظهر آغاز یافته بود، ساعت ۴ عصر با دعاعیه خیر و فلاح کشور خاتمه یافت.

34.517386411567, 69.135922193527

البوم تصاویر صحن زیبا پوهنتون کابل بعد از باران ملایم و زیبا

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

More events

دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۴ - ۹:۳۵

پیام تسلیت رهبری پوهنتون کابل

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهاند دکتور عبدالقدوس راجي، استاد پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل به رحمت حق پیوسته است.

پوهاند دکتور عبدالقدوس . . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۶ - ۱۵:۴۸

پیام تسلیت رهبری پوهنتون کابل

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ الحاج پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، استاد دیپارتمنت جیولوجی پوهنځی زمین شناسی پوهنتون کابل به رحمت . . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۵۷ Kabul University

محفل ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت به مناسبت وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران در پوهنتون کابل برگزار گردید

مجلس ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت از وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران استاد فقید پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل به روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری با حضور رئیس و . . .