امتحان داوطلبان شورای طبی افغانستان در پوهنتون کابل اخذ گردید

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۷/۳ - ۹:۵۵
ku

امتحان ورود داوطلبان شورای طبی افغانستان، روز جمعه مؤرخ 2 میزان سال جاری با حضور انجینیر سید اسماعل روحانی، معین محصلان وزارت تحصیلات عالی، پوهاند عبدالقدیر خموش، رییس اداره ملی امتحانات، اعضای رهبری پوهنتون کابل و هیات اداره شورای عالی طبی افغانستان در پوهنتون کابل اخذ گردید.

معین محصلان وزارت تحصیلات عالی در آغاز محفل ضمن آرزوی کامیابی برای داوطلبان بر شفافیت و تامین عدالت در این امتحان تاکید کرد. انجینیر روحانی گفت که به فضل خداوند سیستم امتحان بگونه‌ی عیار شده است که هیچ‌گونه جعل و تقلب در آن نفوذ نمی‌تواند و تنها معیار کامیابی داوطلبان استعداد، توانایی و شایستگی خود آن‌ها است. معین محصلان وزارت تحصیلات عالی هم‌چنان افزود که داکتران نقش مهم و اساسی در سلامت جامعه‌ی رنج‌دیده افغانستان دارند و امارت اسلامی افغانستان دراین راستا آماده هرنوع هم‌کاری با قشر داکتران است تا آن‌ها بتوانند خدمات موثر درمانی به مردم ارایه نمایند.

دراین محفل پوهاند عبدالقدیر خموش، رییس اداره ملی امتحانات و پوهاند محمد شفیع شریفی معاون علمی پوهنتون کابل نیز از شفافیت در امتحان اطمینان دادند و برای داوطلبان آرزوی موفقیت و کامیابی نمودند.

در امتحان ورود به شورای طبی افغانستان (Exit Exam) 4800 تن اشتراک کرده‌اند که از این میان 1500 تن آنان‌را طبقه اناث تشکیل می‌دهد و متباقی را طبقه ذکور. قابل ذکر است که امتحان داوطلبان طبقه اناث در پوهنتون تعلیم و تربیه و امتحان داوطلبان ذکور در پوهنتون کابل و پوهنتون پولی تخنیک اخذ گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۸:۲۷
Background image

نشست مشترک هیئت رهبری پوهنتون با محصلان ممتاز برگزار گردید

به‌منظور تشویق و بهبود هرچه بیشتر امور تحصیلی، اداری و خدماتی محصلان ؛ رئیس صاحب محترم و معاونان محترم پوهنتون کابل با محصلان ممتاز تمام پوهنځی‌های ، نمایندگان لیلیه ها و اعضای کمیته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۹:۲
Background image

سلسله دروس دینی ـ اصلاحی آغاز گردید

این سلسله دروس که در هر سمستر دو بار برگزار می‌شود، از سوی آمریت دعوت و ارشاد پوهنتون کابل آغاز شده و به مدت ده روز ادامه خواهد یافت. در این برنامه، شیوخ کرام و علمای برجسته روی موضوعات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۱:۳۹
Background image

محفل تقدیر از استادان متقاعد برگزار گردید

پوهنځی زراعت پوهنتون کابل، به پاس خدمات و فعالیت‌های ارزشمند استادان متقاعد خویش، محفل تقدیر را برگزار نمود.

در این محفل، پیرامون فعالیت‌های علمی و دستاوردهای این استادان روشنی انداخته. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: